Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Agroživ prodaje celokupnu imovinu

Agroživ prodaje celokupnu imovinu

Pančevačka kompanija za proizvodnju mesa Agroživ u stečaju oglasila je danas javni poziv za prodaju celokupne imovine čija je vrednost procenjena na 3,7 milijardi dinara (oko 35,4 miliona evra).
Na prodaju su ponuđeni zemljište, objekti, postrojenja i oprema, udeli u drugim firmama i potraživanja od kupaca, navodi se u oglasu koji je objavljen u današnjem broju lista “Politika”.


Rok za dostavljanje ponuda je 20. oktobar, a javno otvaranje ponuda obaviće se u Privrednom sudu u Pančevu 28. oktobra. Pravo na učešće imaju sva pravna lica i fizička lica.
Ponude čija je vrednost manja od predviđenog depozita od 743,6 miliona dinara (oko sedam milona evra) neće se uzimati u obzir.

U kompaniji Agroživ, u kojoj radi više od 1.000 ljudi, stečaj je proglašen 28. maja 2008, pošto je 31. marta policija uhapsila dvojicu direktora firme i trojicu direktora društvenih preduzeća iz Žitišta zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dijela i oštetili državu za oko 18 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum