Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metro Šabac - prvi "Metro po meri" u Srbiji

Metro Šabac - prvi "Metro po meri" u Srbiji

Metro Cash & Carry Srbija, najveća veleprodajna kompanija u zemlji, otvorila je danas u Šapcu svoj prvi METRO PO MERI distributivni centar u Srbiji, novi prodajni format pravljen “po meri” profesionalnih kupaca iz sektora trgovine i ugostiteljstva u gradovima sa manjim brojem stanovnika.
METRO PO MERI veleprodajni objekat u Šapcu na prostoru od 1.500 kvadratnih metara kupcima nudi asortiman od 2.500 artikala, baziran na prehrambenim proizvodima.


Veronika Punčeva (Veronika Puncheva), predsednica upravnog odbora kompanije METRO Cash & Carry Srbija, i Miloš Milošević, gradonačelnik Šapca, svečano su otvorili novi veleprodajni objekat u prisustvu predstavnika kompanije, lokalnih vlasti, poslovnih partnera i medija.
Novi format METRO distributivnih centara kreiran je da svojom veličinom i asortimanom zadovolji svakodnevne potrebe profesionalnih kupaca iz sektora trgovine (kiosci, samostalne trgovinske radnje, benzinske pumpe, knjižare) i ugostiteljstva (restorani, hoteli, ketering kompanije, barovi) u gradovima sa manjim brojem stanovnika. METRO PO MERI pomoćiće kupcima da uštede vreme i novac, tako što će im omogućiti da sve što im je potrebno za
Cash & Carry Srbija.
svakodnevno poslovanje pronađu pod jednim krovom, a dobiju proizvode najvišeg kvaliteta po konkurentnim cenama.
Radno vreme METRO PO MERI distributivnog centra u Šapcu je od ponedeljka do subote od 6.30 do 21 sati, subotom od 6.30 do 14 sati, a nedeljom neće raditi.
Kompanija METRO Cash & Carry do sada je realizovala investicije od preko 100 miliona evra u Srbiji, gde je otvorila pet veleprodajnih objekta i 1.200 radnih mesta. Izgradnja šestog METRO distributivnog centra, u koji je uložila 15 miliona evra i koji će zaposliti 180 ljudi, privodi se kraju.

Izvor: Metro C&C Srbija

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum