Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tržni centar Pašino brdo se otvara polovinom decembra

Tržni centar Pašino brdo se otvara polovinom decembra

Tržni centar „Pašino brdo“, površine 6.500 kvadratnih metara, na opštini Voždovac, biće otvoren 16. decembra, najavljeno je na petom beogradskom sajmu nekretnina.
Tržni centar, čiji je investitor kompanija „Novi dom“, ima 30 lokala, ukupne površine 4.910 kvadratnih metara, a prema najavama iz kompanije „Colliers International“, koja je agent za izdavanje lokala, „Roda supermarket“ zauzeće 1.590 kvadratnih metara prostora.

Osim prodavnica modnih i sportskih brendova, u tržnom centru će biti otvorene i dečije radnje, drogerije, prodavnice sa tehničkom opremom i nameštajem, kao i restorani. Plato ispred glavnog ulaza će se, kako je predviđeno, tokom leta koristiti kao dečije igralište, a preko zime će biti postavljeno klizalište.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum