Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aman trgovina otvorena u Ugrinovcima

Aman trgovina otvorena u Ugrinovcima

U petak 12.11.2010. je otvoren novi Aman maloprodajni objekat u Ugrinovcima.
Ovo je 38. Aman trgovina, a planirano je otvaranje još dva marketa do kraja godine. Povodom otvaranja novog objekta Aman je pokrenuo akciju koja će trajati do 18. novembra.


Površina prodajnog prostora je oko 150m2, a u ponudi je oko 5.000 artikala: sveže voće i povrće, sveže meso, delikates, mlečni i pekarski proizvodi, smrznuti program, kućna hemija, veliki izbor po povoljnim cenama pića i slatkiša.

Izvor: Aman d.o.o.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum