Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tempo hipermarket i u Sofiji

Tempo hipermarket i u Sofiji

Kompanija Delta Maxi je otvorila u Sofiji prvi Tempo hipermarket, najveći prodajni objekat tog formata u Bugarskoj, koji je ujedno i prvi Tempo na tržištu Evropske unije.
U izgradnju i opremanje novog hipermarketa, koji će raditi 24 sata uloženo je 20 miliona evra, zaposleno je 450 radnika, a u ponudi će biti više od 60.000 proizvoda.

Svečanom otvaranju, uz mnogobrojne goste, prisustvovali su premijer Bugarske Bojko Borisov, gradonačelnik Sofije Jordanka Fondakova, predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković, kao i mnogobrojne zvanice iz privrednog i javnog života dveju država.

Delta Maxi je tokom protekle tri godine uložio oko 120 miliona evra u razvoj maloprodajne mreže na bugarskom tržištu.

Izvor: Delta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum