Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NCA investment grupa kupila Magmu i Turbo limač

NCA investment grupa kupila Magmu i Turbo limač

NCA investment grupa u vlasništvu Slobodana Vučićevića, osnivača Grand kafe postaće novi većinski vlasnik Magme, regionalnog trgovca igračkama i opremom za decu, najpoznatijem po brendu Turbo limač.
Srpska kompanija pobedila je poljsku firmu EMF u nadmetanju za kupovinu 51 odsto Magme, ponudivši 21,6 miliona evra za kontrolni paket i još tri miliona evra za dokapitalizaciju Adria dizajna, jedne od Magminih ćerki firmi.

Magma je vlasnik i maloprodajnih lanaca Turbo sport, Urban repablik i Magma moda u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum