Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DIS preuzeo prodajni objekat Hiper Cort-a

DIS preuzeo prodajni objekat Hiper Cort-a

Prodajni objekat Hiper Cort-a lociran na autoputu Beograd-Zagreb površine 22000 metara kvadratnih je preuzet od trgovinske kompanije DIS i od sada će se tu nalaziti maloprodajni objekat DIS-a.
DIS će u okviru objekta imati pekaru, mesaru i ribarnicu, a za kupce će biti obezbeđeno 1500 parking mesta i 40 kasa na kojima mogu platiti kupljenu robu.

DIS je preduzeće koje ima razvijeni svoj maloprodajni lanac kroz DIS markete i DIS franšizu, a pored maloprodaje se bavi i trgovinom na veliko.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum