Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Costa Coffee i na Banovom Brdu u Beogradu

Costa Coffee i na Banovom Brdu u Beogradu

Nakon otvaranja Costa Coffee kafeterije na Novom Beogradu, poznate kao “Costa Blokovi”, Delta Sport Grupa je sredinom decembra otvorila još jednu kafeteriju.
Nova Costa nalazi se na Banovom Brdu, u Požeškoj 83. Kao i ostale kafeterije, moderno je opremljena, ima besplatan wi-fi, a radno vreme je od ponedeljaka do nedelje, od 8.00h do 24.00h.


Costa Coffee je jedan od vodećih svetskih brendova sa coffee shop konceptom. Ponuda Costa Coffee obuhvata širok asortiman napitaka od kafe, ali i raznovrstan asortiman sendviča, kolača i peciva.

Delta Sport je zvanično postao franšizni partner Costa Coffee za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Albaniju, Hrvatsku i Sloveniju u martu 2007. godine.

Izvor: Delta Sport

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum