Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IKEA najpoželjnija

IKEA najpoželjnija

U anketi organizovanoj na Retail Serbia Portal-u IKEA je izglasana kao najpoželjniji strani trgovači lanac koji još nije otvorio trgovinu u Srbiji.
Na postavljeno pitanje "Koji strani supermarket ili trgovinu biste poželeli u Vašem gradu?" je odgovorilo preko 3000 ljudi i od toga je 1240 (39.1%) glasalo za IKEA-u.

U konkurenciji su bili Lidl koji je zauzeo ubedljivo drugo mesto sa 21.9%, Tesco na trećem mestu sa 11.2%,  Aldi, Špar, OBI i Real. Oko 3.3% ispitanika je već zadovoljno postojećom ponudom, dok 4.6% ne želi nijedan od ponuđenih supermarketa u svom komšiluku.

Ukoliko želite da pregledate sve postojeće ankete napravljene od strane Retail Serbia Portal-a posetite ovu stranicu.

Izvor: Retail Serbia Portal

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum