Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lidl registrovao kompaniju u Srbiji

Lidl registrovao kompaniju u Srbiji

Nemački lanac supermarketa Lidl je krajem 2010. registrovao kompaniju u Srbiji što je povelo niz spekulacija o ulasku ovog maloprodajnog giganta na srpsko tržište.
Da podsetimo, u anketi Retail Serbia Portala Lidl je zauzeo drugo mesto iza IKEA-e kao napoželjniji strani lanac u Srbiji koji još uvek nije prisutan na tržištu.

Pomoćnica ministra Ljiljana Stanković je u intervjuu Tanjugu ukazala da Ministarstvo trgovine podržava dolazak trgovaca iz regiona i šire i to pre svega diskontnih lanaca koji bi doneli novi nivo i stil konkurencije na tržištu Srbije, i to putem cena, što najviše i treba u ovim uslovima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum