Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Droga Kolinska ostaje bez Grand Proma

Droga Kolinska ostaje bez Grand Proma

Novi vlasnik Droge Kolinske , Atlantik Investicije, odlučio je da Grand Prom prenese na novoosnovanu kompaniju Droga Kolinska Investicije, čiji su Atlantik Investicije jedini vlasnik.
Na poslovnim stranicama Dnevnika se navodi da će ovim potezom Droga Kolinska ostati bez znatnog dela imovine i kapitala, a prema nezvaničnim izvorima, proizvođač Kokte, zadržaće samo proizvodne i pojedine marketinške delatnosti.

Droga Kolinska će nakon prenosa Grand Proma imati mnogo manje imovine i kapitala, piše današnji list "Dnevnik" na svojim poslovnim stranicama, i dodaje da će "prihodi Droga Kolinske biti mnogo niži iako njene obaveze prema bankama ostaju nepromenjene".

Atlantic Grupa je jedna od vodećih prehrambenih kompanija u regionu sa poznatim robnim markama Argeta, Barcaffe, Cedevita, Grand Kafa, Najlepše želje, Smoki i dr. Vodeći je evropski proizvođač prehrane za sportiste sa poznatim brendom Multipower, najveći proizvođač dodataka prehrani u regionu sa robnom markom Dietpharm, istaknuti proizvođač proizvoda za ličnu negu te vodeći distributer robe široke potrošnje u jugoistočnoj Evropi. Atlantic Grupa distribuira svetske premium brendove poznatih proizvođača kao što su Wrigley, Ferrero, Hipp, Johnson & Johnson i drugi. Atlantic Grupa je vlasnik najvećeg privatnog lanca apoteka pod brendom Farmacia.

Izvor: Dnevnik

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum