Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prodaja dela Delta Maxija u roku od 30 dana

Prodaja dela Delta Maxija u roku od 30 dana

Generalna direktorka Delta holdinga Jelena Krstović je najavila prodaju 50 odsto udela u Delta Maxi-ju u narednih 30 dana.
“Ključni parametri dogovora su definisani i transakcija će najverovatnije biti zaključena u narednih 30 dana”, navela je ona za Blumberg, ali nije komentarisala navode medija da je najverovatniji kupac belgijska Delhaize Grupa.

Strateškom partneru će biti bude prodana polovina učešća u Delta Maxiju kako bi se smanjila potreba zaduživanja.

Jelena Krstović je navela da je Delta u 2010. imala rast od 10 odsto, sa uvećanjem godišnjih prihoda na 2,7 milijardi evra.

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum