Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex otvorio četrnaesti maloprodajni objekat u Zrenjaninu

Gomex otvorio četrnaesti maloprodajni objekat u Zrenjaninu

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem četrnaestog objekta u Zrenjaninu. 

Gomex je u subotu, 12. februara, otvorio vrata najnovijeg maloprodajnog objekta potrošačima u Zrenjaninu, koji se nalazi u ulici Saveznička. Poslovna jedinica poslovaće pod nazivom "Stara pijaca", na površini od 70 m2.                                                       

Prodavnica je uređena po standardima "Gomex" kompanije, koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca. U objektima će se nalaziti roba široke potrošnje sa ponudom većom od 3000 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Posebnu pažnju Gomex je posvetio ponudi voća, povrća i mlečnih proizvoda. Za profesionalnu i ljubaznu uslugu po najsavremenijim maloprodajnim standardima, pobrinuće se četvoro zaposlenih.

Zrenjaninska trgovinska kompanija "Gomex" osnovana je 1995. godine, a 2007. godine investicioni fond "Seaf" realizovao je manjinsku dokapitalizaciju kompanije. Danas se u njihovom maloprodajnom lancu nalaze 64 maloprodajna objekta, a samo u ovoj godini planira se otvaranje još 20. Kompanija je razvila i svoju privatnu marku, sa 28  artikala iz domena prehrane, papirne galanterije i hemije, koja se može naći isključivo u njihovim prodavnicama. U "Gomexu" je zaposleno oko 600 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum