Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sanacijski program slovenačkog Merkura

Sanacijski program slovenačkog Merkura

Slovenački Merkur u okviru sanacijskog programa smanjuje broj zaposlenih kroz dobrovoljne odlaske ali i otpuštanja.

U narednom periodu će bez posla ostati oko 140 ljudi, koji trenutno rade u objektu u Celju koje će Merkur zatvoriti, ali i u drugim gradovima u Sloveniji.

Da podsetimo, revidirani izveštaj Merkurovog nadzornog saveta, napravljen u septembru prošle godine, navodi da je Merkur u poslovanju napravio 11.5 miliona evra gubitka a konačni iznos je 148 miliona evra do septembra 2010. Tim izveštajem je i najavljena optimizacija poslovanja čiji je sanacijski program sastavni deo.
Slovenački Merkur u okviru sanacijskog programa predvidio je opsežna otpuštanja, čiji se broj zbog dobrovoljnih odlazaka zaposlenih smanjio na 141 osobu. Slovenački Merkur u okviru sanacijskog programa predvidio je opsežna otpuštanja, čiji se broj zbog dobrovoljnih odlazaka zaposlenih smanjio na 141 osobu. Slovenački Merkur u okviru sanacijskog programa predvidio je opsežna otpuštanja, čiji se broj zbog dobrovoljnih odlazaka zaposlenih smanjio na 141 osobu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum