Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mol i Montenegrobonus osnivaju zajedničku kompaniju

Mol i Montenegrobonus osnivaju zajedničku kompaniju

Mađarski naftni gigant Mol osnovaće zajedničku kompaniju sa Montenegrobonusom sa kojim će ozbiljno ući na crnogorsko tržište naftnih derivata.

Predviđa se da će nova kompanija učestvovati na predstojećem tenderu za istraživanje nafte i gasa na crnogorskom primorju.
Mol bi u ulozi strateškog partnera Montenegrobonusa trebao zameniti slovenačku naftnu kompaniju Petrol sa tim da se već spekuliše da je Mol osim strateškog partnerstva, zainteresovan i za kupovinu Montenegrobonusa.


MOL grupa je jedna od najvećih naftnih kompanija u centralno-istočnoj Evropi. U Srbiji MOL posluje kao Intermol d.o.o. i trenutno imaju oko 35 benzinskih pumpi raspoređenih od Horgoša do Preševa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum