Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Plaza" u Kragujevcu početkom naredne godine

"Plaza" u Kragujevcu početkom naredne godine

Početkom naredne godine biće završen šoping centar "Plaza" u Kragujevcu, a to je, boraveći u centru Šumadije, potvrdio i Mordejahem Lajzer, predsednik ove izraelske kompanije. 

Ovo će ujedno biti i prvi "Plazin" trgovinko-poslovni centar na Balkanu, obuhvataće površinu od 80 hiljada kvadratnih metara, a svi posetioci će moći da, osim u kupovini, uživaju u zabavnim parkovima, multipleks bioskopima sa 900 mesta i sportskim terenima.

Izgradnja "Plazinog" šoping mola u Kragujevcu počela je 2008. godine. Razlog za obustavu rada bila je svetska ekonomska kriza, pa su radovi ponovo započeti novembra 2010. godine. Vrednost ovog trgovinskog centra iznosi oko 60 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum