Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Danos najavio završetak "Retail parka" u Pančevu

Danos najavio završetak "Retail parka" u Pančevu

retail park pancevoGodinu dana nakon otvaranja Dis supermarketa, 30. maja tekuće godine biće otvoren novi prostor u "Retail parku" u Pančevu, najavila je kompanija "Danos Srbija".

Pored već prisutnih brendova "Treff sporta", kozmetike "Golden Rose" i "Fox Fashiona", preko "Retail parka" put do srpskih potrošača naći će i kompanije "Deichmann", "Takko" i "JYSK".

Kada bude kompletno završen, "Retail park" prostiraće se na površini od 7,3h i imaće 30.000 m2 prostora rezervisanog za različite šoping sadržaje.

Investitor ovog ekskluzivnog trgovinskog centra je izraelska kompanija "Aviv Arlon Group", koja vrhunske objekte ovog tipa gradi širom Izraela, Evrope i SAD, a pančevački "Retail park" je jedan od projekata koje "Aviv Arlon" grupacija realizuje u našoj zemlji.  

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum