Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta Holding o prodaji Maxi-ja

Delta Holding o prodaji Maxi-ja

Delta Holding je demantovao pisanje srpskih medija da belgijska kompanija Delez u četvrtak kupuje trgovinski lanac Delta Maxi.

Kako je rečeno agenciji Beta u Delta Holdingu, pregovori sa potencijalnim strateškim partnerom još uvek nisu završeni, pa samim tim još uvek nema ni definisanog datuma potpisivanja ugovora.

Nezvanično, predstavnici trgovinskog lanca Delez(Delhaize) i Delta holdinga u četvrtak će potpisati dokument kojim će 50 odsto Delta Maksija pripasti belgijskoj kompaniji.
Delez će, nezvanično, dobiti ne samo polovinu akcija već i tzv. zlatnu akciju kojom će ipak upravljati Delta Maksijem.

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum