Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez grupa kupila Maxi diskont

Delez grupa kupila Maxi diskont

Međunarodni lanac maloprodajnih objekata iz Belgije, Delez grupa, postigla je sporazum o kupovini 100% kapitala Delta Maksi grupe za ukupno 932,5 miliona evra, uključujući neto dugovanja Delta Maxi grupe od oko 300 miliona evra.

Kupovinom Delta Maxi grupe, Delez grupa je dobila jos oko 450 prodavnica u pet zemalja jugoistočne Evrope(Srbiji, Albaniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori) i uz svoje  prodajne objekte u Rumuniji i Grčkoj Delez grupa je postala jedan od vodećih trgovinskih lanaca u jugoistočnoj Evropi. 

Do kupovine Delta Maxi grupe Delez je posedovao oko 2800 prodajnih objekata sa 138.000 radnika u 5 zemalja(Belgiji, Grčkoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Rumuniji i Indoneziji).
Međunarodni lanac maloprodajnih objekata iz Belgije, Delez grupa, postiglo je sporazum o kupovini 100% kapitala Delta Maksi grupe za ukupno 932,5 miliona evra, uključujući neto dugovanja Delta Maksi grupe od oko 300 miliona evra.

Kupovinm Delta Maxi grupe, Delez grupa je dobila jos oko 450 prodavnica u pet zemalja jugoistočne Evrope(Srbiji,Albaniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori) i uz svoje  prodajne objekte u Rumuniji i Grčkoj Delez grupa je postala jedan od vodecih trgovinskih lanaca u jugoistocnoj Evropi.


Do kupovine Delta Maxi grupe Delez je posedovao oko 2800 prodajnih objekata sa 138.000 radnika u 5 zemalja(Belgiji, Grčkoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Rumuniji i Indoneziji).

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum