Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lukoil Beopetrol promenio ime u "Lukoil Srbija"

Lukoil Beopetrol promenio ime u "Lukoil Srbija"

Lukoil-Beopetrol je na osnovu odluke skupštine akcionara promenio naziv kompanije u „Lukoil Srbija" AD Beograd, saopšteno je iz Lukoil-a.

U kompaniji Lukoil Srbija došlo je samo do promene poslovnog imena, dok su drugi registrovani podaci ostali su neizmenjeni, uključujući matični broj i PIB navodi se u saopštenju.
Ruska naftna kompanija “Lukoil”  u jesen 2003. godine kupila društveni kapital “Beopetrola”  AD, preduzeće u skladu sa kuporodajnim ugovorom do sada nosilo naziv “Lukoil-Beopetrol” AD.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum