Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta ponovo ulaže u Srbiju

Delta ponovo ulaže u Srbiju

Deo novca od prodaje Delta Maxi-ja biće investiran u Srbiju, oko 300 miliona evra u izgradnju šoping molova u Beogradu, Banja Luci i Novom Sadu, takođe razmatra se kupovina poljoprivrednih dobra u Vojvodini čija je privatizacija propala.

Za sada se razmatra kupovina 14 vojvođanskih kombinata koji, osim pratećih objekata, poseduju više od 25 300 hektara obradivog zemljišta.

To su kombinati “Poljoprivreda” iz Sente, “Agrobačka PPK” iz Bača, “Rudnik” iz Kovina, “7. jul” iz Siriga, “Mala Bosna” iz Male Bosne, “Jedinstvo” iz Gajdobre, “Doža Đerđ” iz Bačke Topole, “Jadran” iz Nove Gajdobre, “Graničar DPP” iz Gakova, “Bačka” iz Sivca, “Aleksa Šantić” iz Alekse Šantića, “Mladi borac” iz Sonte, a verovatno na ovom spisku će se naći i “Vršački vinogradi” iz Vršca i “Rasadnik” Kikinde.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum