Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Imovina Jugoeksporta na prodaju

Imovina Jugoeksporta na prodaju

Agencija za privatizaciju oglasila je prodaju nepokretne i pokretne imovine kompanije Jugoeksport, koja je u stečaju od juna 2001. godine, metodom javnog prikupljanja ponuda.

Jugoeksportova poslovna zgrada u Beogradu u Kolarčevoj ulici, površine 5500 kvadratnih metara, procenjena je na 5,84 milijarde dinara i ima najveću vrednost od ukupno sedam celina koje su na prodaju, a čine ih poslovni prostori u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Otvaranje ponuda zakazano je za 12. april, a mogu ih dostaviti sva pravna i fizička lica koja podnesu dokumentaciju i uplate depozit.

Prethodna prodaja Jugeksportove centralne zgrade nije uspela, a najveći deo imovine ovog stečajnog dužnika prodat je u decembru 2007. godine.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum