Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Roda Megamarket u Smederevskoj Palanci

Roda Megamarket u Smederevskoj Palanci

U Smederevskoj Palanci, u ulici Petra Munjaša bb, danas je otvoren Roda Megamarket, koji se prostire na 14000 kvadratnih metara i nudi 10 hiljada artikala.

Vrednost ove investicije iznosi 400 hiljada evra. "Merkator S" će do kraja marta otvoriti još šest novih objekata u Braničevskom i Podunavskom okrugu.

Objekat ima 30 natkrivenih parking mesta i otvoren je za potrošače svakog dana, uključujući i nedelju.

Izvor: Blic 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum