Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kupovina preko interneta u porastu

Kupovina preko interneta u porastu

Prema anketi portala Banke online, oko 73% posto građana Srbije su pristalice kupovine putem interneta, dok se 25 procenata građana ovim uslugama aktivno koristi.

Na osnovu rezultata istraživanja, građani Srbije kao prednosti ovakvog načina kupovine navode brzinu i jednostavnost, a u pitanje dovode sigurnost prilikom obavljanja transakcije.

Na ovaj način se najčešće kupuju knjige, tehnički proizvodi, garderoba i to preko proverenih sajtova, koji poseduju sertifikate izdavača kartica.

Izvor: Banke online

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum