Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Agrokor dao najveću ponudu za Merkator

Agrokor dao najveću ponudu za Merkator

Prema pisanju slovenačkog lista za finansije i privredu Finance, hrvatski Agrokor je ponudio 195 evra po akciji Pivovarni Laško, koja prodaje svoj udeo u najvećem slovenačkom trgovinskom lancu. 

Poslednjih dana se špekulisalo da se Agrokorova ponuda kreće izmedu 195 i 230 evra po akciji, a trenutna cena Merkatorovih akcija na Ljubljanskoj berzi je 170,95 evra. 170 evra ponudio je investicioni fond Mid Europa, a 5 evra manje kompanija Warburg Pincus.

Izvor: B92

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum