Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Megle preuzima kragujevačku mlekaru Mladost

Megle preuzima kragujevačku mlekaru Mladost

Kragujevačka mlekara Mladost, koju je u decembru prošle godine kupila beogradska firma Silbo, od ponedeljka, 14. marta, naći će se u rukama čuvenog nemačkog Megla.

U ponedeljak će, nakon potpisivanja ugovora, biti poznat i iznos za koji je mlekara Mladost prodata. Očekuje se da će nemački Megle, inače dugogodišnji poslovni partner Silboa, prema ugovoru, usmeriti proizvodnju na pasterizovano mleko, kiselo-mlečne proizvode i više vrsta sira.

Kompanija Megle (Meggle) osnovana je pre 120 godina i važi za jednu od najpoznatijih proizvođača mlečnih proizvoda u Evropi, a godišnji promet ove mlekare iznosi 700 miliona evra.

Izvor: Tanjug  

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum