Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Fashion Company otvara Forum u Nišu

Fashion Company otvara Forum u Nišu

31. marta tekuće godine u Nišu će biti otvoren šoping centar Forum, koji će se prostirati na 17 hiljada m2. Iza ove investicije stoji domaća firma Fashion Company, jedna od najvećih domaćih kompanija koja se bavi modom i poseduje 30 maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu. 

Niš će preko ovog trgovinskog centra po prvi put u Srbiji ugostiti nemački lanac muške i ženske obuće Dajhman, a u ovaj grad stiže i 18 novih brendova od kojih su najpoznatiji: Kilah, Miss Sixty, Replay, Liu Jo, Guess i drugi.

U šoping centru koji će biti otvoren u Obrenovićevoj ulici uloženo je oko 25 miliona evra, a posao će naći oko 500 ljudi.

Fashion Company je vlasnik koncepta Fashion & Friends, vodećeg multibrend prodajnog lanca u zemlji. Nakon Beograda, Novog Sada i Kragujevca, ovaj koncept proširuje se i na Niš. 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum