Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bauhaus u Srbiji

Bauhaus u Srbiji

Nakon Slovenije i Hrvatske, maloprodajni objekat nemačkog lanca Bauhaus će, sledeće godine, biti izgrađen i u Srbiji. Ova kompanija je sa Delta Real Estate-om potpisala ugovor o izgradnji Bauhausovog objekta u sklopu budućeg Delta parka.

Direktor za međunarodni razvoj kompanije Bauhaus, Helmut Divald, rekao je da će se objekat na Novom Beogradu prostirati na 20 hiljada m2, imaće 400 parking mesta i zapošljavaće 230 radnika.

Bauhaus svojim kupcima nudi čuveni koncept Uradi sam, a u njihovim prodavnicama možete pronaći oko 120 hiljada proizvoda za potrebe opremanja kuće, radionice ili dvorišta. Ovaj prodajni lanac čini preko 190 objekata širom Evrope. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum