Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Proizvodi mlekare Šabac na američkom tržištu

Proizvodi mlekare Šabac na američkom tržištu

Pošiljka vredna 45 hiljada dolara krenula je juče iz šabačke mlekare put SAD-a. Nekoliko tona "feta" sira, "ala kajmaka" i "sirka", za tridesetak dana stići će do potrošača u Čikagu, Ilinoisu i Detroitu, gde živi veliki broj ljudi sa prostora bivše Jugoslavije.

Zoran Matić, generalni direktor ove kompanije, objasnio je da će šabački proizvodi biti distribuirani jednom mesečno preko američke firme AB Company, čiji je vlasnik Aleksa Bureković.

 

Matić je napomenuo da će "feta" sir šabačke mlekare biti prodavan pod nazivom "mediteraneo", kao i da će na ambalaži biti istaknuto da je uparvo taj sir najbolji za grčku salatu.

Mlekara Šabac postoji već preko 70 godina. Svoje proizvode plasiraju na azerbejdžanskom i ruskom tržištu, a osvajanje tržišta Kanade i EU je sledeći korak.   


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum