Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metalac u Volmartu

Metalac u Volmartu

Generalni direktor kompanije Metalac iz Gornjeg Milanovca, Petrašin Jakovljević, izjavio je da je ta kompanija privukla pažnju američkog prodajnog lanca Volmart.

Prema njegovim rečima, prvi korak predstavlja legitimacija, slanje finansijskih izveštaja i sertifikata, a tema za sledeću fazu pregovora biće asortiman robe i cene.

Metalac takođe pregovara i sa američkim kompanijama koje se bave kataloškom i internet prodajom, a kao svoj najveći adut na tržištu SAD-a čelnici ove firme vide emajlirano posuđe.

Srpska kompanija iz Gornjeg Milanovca već ima saradnju sa firmom Metalac SAD, koju je osnovala u saradnji sa biznismenom Boom Draževićem i sa kojom je do sada ostvarila profit od 600000 dolara. 

Metalac je osnovan 1959. godine sa sedištem u Gornjem Milanovcu. Od 1990. do 1996. godine modernizovana je tehnologija za proizvodnju emajliranog posuđa. U 2010. godinu Metalac je ušao sa 13 preduzeća od kojih su četiri preduzeća u inostranstvu. Kompanija ima pet proizvodnih programa i dva trgovinska lanca sa 50 specijalizovanih prodavnica širom Srbije i 37 u opštini Gornji Milanovac. Ukupno je zaposleno 1.550 ljudi.

Izvor: Politika

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum