Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Konfekcija Beko ponovo na prodaju

Konfekcija Beko ponovo na prodaju

Privredni sud u Beogradu je , po treći put, objavio prodaju konfekcije Beko.

Najveću vrednost ima prodavnica u Knez Mihajlovoj broj 44, od 2.746 hiljade m2 koja se, sa pripadajućim inventarom i opremom, nudi za 9,23 miliona evra, što je za oko 4 miliona manja cena u odnosu na poslednju ponudu.

Prava na učesće imaće sva pravna i fizička lica koja otkupe prodajnu dokumentaciju, uplate depozit i potpišu izjavu o gubitku prava na vraćanje depozita.

Rok za podnošenje prijave za učešće na javnom nadmetanju je 8. april ove godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum