Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Jafa nastavlja sa povlačenjem prozvoda

Jafa nastavlja sa povlačenjem prozvoda

Nakon što je krajem februara Jaffa AD fabrika biskvita iz Crvenke povukla Jaffa keks sa crnogorskih i slovenačkih rafova, ova kompanija je danas saopštila da će povući proizvode u kartonskoj ambalaži i sa tržišta Slovenije i Hrvatske.

 Konditorska kompanija se odlučila na ovakav potez kako bi se sprečila bilo kakva sumnja u visoki kvalitet Jaffa proizvoda.

Utvrđeno je da kartonska ambalaža sadrži povećanu koncentraciju materija koje su potencijalno opasne po zdravlje, ali kompanija Jaffa ističe da se sporne materije nalaze na štampanom, spoljnjem delu kartonske ambalaže, tako da nisu mogle doći u kontakt sa samim proizvodom.

Jaffa fabrika biskvita iz Crvenke osnovana je 1975, a godine 1976. započeta je proizvodnja Jaffa keksa. 1981. godine u redovan proizvodni asortiman uvrstio se i Munchmallow. Po svom rejtingu među industrijskim kolačima i Jaffa biskvit i Munchmallow su godinama u samom vrhu.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum