Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Raste prodaja servera Fujitsu

Raste prodaja servera Fujitsu

U izveštaju istraživačke kompanije Gartner navodi se da je u Srbiji prodaja softvera kompanije Fujitsu porasla za 25%.

Uspešan prodor ove komapnije na tržištu Srbije beleže i sistemi za skladištenje podataka Eternus. 

U regionu EMEA prodaja softvera ove japanske kompanije porasla je za 20,8%.

Fujitsu je vodeći dobavljač poslovnih rešenja zasnovanih na informacionim tehnologijama za globalno tržište. Sa oko 170.000 zaposlenih koji podržavaju klijente u 70 zemalja, Fujitsu objedinjuje svetski kor stručnjaka za sisteme i servise, i visokopouzdane računarske i komunikacione proizvode i naprednu mikroelektroniku.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum