Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Helenik i OMV pregovaraju da zajedno nastupe na tenderu za NIS

Helenik i OMV pregovaraju da zajedno nastupe na tenderu za NIS

Generalni direktor Direkcije za internacionalno poslovanje Helenik petroleuma Mihail Miriantis potvrdio je da je ta kompanija zainteresovana za privatizaciju Naftne industrije Srbije i da su u toku pregovori sa austrijskom kompanijom OMV o zajedničkom učešću na tenderu.

 

Helenik Petroleum grupa u ovom trenutku poseduje 34 benzinske pumpe u Srbiji a do kraja 2007. planirano je otvaranje još tri, u Nišu, Pirotu i beogradskom naselju Borča - izjavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare posvećenoj petoj godišnjici rada kompanije EKO YU, članice Helenik petroleum grupe, Vasilis Panagopulos, generalni direktor EKO YU i dodao da će naredne godine biti izgrađeno još osam benzinskih pumpi.
Komentarišući mogućnost blokade srpskih rafinerija koju je najavio Samostalni sindikat radnika NIS nezadovoljan rešenjima iz Zakona o besplatnoj podeli akcija, Panagopulos je rekao da EKO YU raspolaže određenim zalihama benzina koje će se truditi da poveća.

Izvor

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum