Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Podravka u Srbiji?

Podravka u Srbiji?

Nadan Vidošević, predsednik Hrvatske gospodarske komore i predsednik Privredne komore Srbije, Miloš Bugarin, susreli su se juče u Koprivnici, gde je i sedište Podravke.

Predsednik HGK naveo je da pored plasmana Podravkinih proizvoda u Srbiji ova hrvatska kompanija ima ambiciju da otvori i proizvodnju.

Iz uprave Podravke podsetili su da komapnija iz Koprivice ostvaruje prihod na srpskom tržištu od 100 miliona kuna, kao i da u Srbiji ima firmu koja zapošljava 80 ljudi.

Podravkini proizvodi su na tržištu Srbije prisutni od 2001. godine. Najtraženiji u našoj zemlji su: Vegeta, Podravka supe, Fant, Čokolino žitarice i drugi.   

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum