Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nektar želi slovenački Fruktal

Nektar želi slovenački Fruktal

Prema navodima slovenačkih medija, za kupovinu 93,7 posto udela Pivovarne Union u vlasništvu Fruktala pristiglo je oko 19 neobavezujućih ponuda, a među interesentima nalazi se i srpski Nektar, što je i potvrdio generalni direktor ove kompanije Bojan Radun.

Za kupovinu Fruktala zainteresovani su i Ljubljanske mlekarne, austrijski Rauh, Špic i Pago, nemački Ekes-Granini, investicioni fondovi, a opština Ajdovščina i zvanično želi da osnuje konzorcijum za kupovinu ovog preduzeća kako bi ostalo u slovenačkim rukama.

Pivovarna Laško je kupila Fruktal 2000. godine za 20 miliona evra, a trenutna tražena cena je 50 miliona evra.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum