Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aman otvorio novi diskont Hard

Aman otvorio novi diskont Hard

U Beogradu je u Vojvođanskoj ulici broj 361a otvoren drugi po redu diskont Hard trgovinske kompanije Aman d.o.o. 

Diskont Hard se prostire na 600 m2, a potrošačima je stavljeno na izbor oko 6000 artikala. Aman narednih dana planira da otvori svoje prodajne objekte i na prostoru Zemuna i Novog Beograda.

Privredno društvo Aman d.o.o. osnovano je 1992. godine u Zemunu, a sve do 1997. godine bavilo se prodajom na veliko. Te godine otvoren je prvi maloprodajni objekat na Novom Beogradu. Danas Aman raspolaže sa oko 40 maloprodajnih objekata u beogradskim opštinama Surčin, Zemun, Novi Beograd, Voždovac, Grocka i u drugim mestima koji ukupno imaju 7.000 kvadratnih metara prodajnog prostora.


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum