Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Rastu prihodi Bambija

Rastu prihodi Bambija

Požarevački konditor Bambi ostvario je visoku stopu rasta u protekloj godini, sa prihodom uvećanim za 21,1 posto i sumom od 7,5 milijardi dinara. Prodajni prihod iznosi 7,6 milijardi dinara i uvećan je za 24,3 posto. 

Neto dobit ove kompanije takođe je u porastu, iznosi 556 miliona dinara, što je 2,8 puta više nego što je ostvareno u 2009. godini.

Bambi je 2004. godine postao deo Danube Foods Grupe kojom upravlja investicioni fond Salford. Nakon pripajanja konditorske kompanije Banat iz Vršca 2006. godine nastaje koncern Bambi-Banat. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum