Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Nišu otvoren šoping centar Forum

U Nišu otvoren šoping centar Forum

Kompanija Fashion Company (Fešn Kompani) sinoć je u Nišu svečano otvorila šoping centar Forum, koji je od danas otvoren i za građane. Forum se nalazi na prostoru bivše robne kuće Pionir.

Otvaranju su prisustvovali gradonačelnik Niša Miloš Simonović, ministar odbrane Dragan Šutanovac, bivši premijer Zoran Živković, a centar je osveštao patrijarh srpski Irinej.

Šoping centar Forum prostire se na 17 hiljada kvadratnih metara, sadrži 45 lokala, kupcima se nudi 80 brendova. Najveći nemački prodajni lanac obuće Dajhman upravo je u Forumu otvorio prvu prodavnicu u Srbiji.

Fashion Company je u ovaj centar uložila oko 25 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum