Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Jafa keks je ispravan

Jafa keks je ispravan

Nakon što je od januara meseca sa slovenačkog i crnogorskog tržišta počelo povlačenje čuvenog Jafa keksa koji proizvodi Jafa Crvenka, sumnja da je štetan po zdravlje konačno je otklonjena.

Kako su pokazali rezultati koje je sprovela laboratorija u Italiji, ovaj keks ne sadrži materije opasne po zdravlje.

U kompaniji Jafa Crvenka potvdili su da neće biti nikakvih tužbi po ovom pitanju jer na prvo mesto stavljaju svoje potrošače i kvalitet proizvoda, i nadaju se nastavku saradnje sa tržištima na kojima su njihovi proizvodi prisutni već više od tri decenije. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum