Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dolazak Ikee potvrđen, ali nije preciziran

Dolazak Ikee potvrđen, ali nije preciziran

Ambasador Švedske u Srbiji, Krister Asp, izjavio je da švedska fabrika nameštaja Ikea planira da otvori regionalni centar u Beogradu.

U razgovoru sa predsednikom Vlade Vojvodine, Bojanom Pajtićem, švedski ambasador je naglasio da će Ikea otvoriti svoje objekte i u Novom Sadu i Nišu.

Iako iz Ikee od 2000. godine najavljuju izgradnju svog regionalnog centra u Srbiji, još uvek nije precizirano kada će se to dogoditi.

Ikea je osnovana 1943. godine. Od tada broji preko 300 trgovinskih centara otvorenih u preko 38 zemalja sveta, od kojih se većina nalazi u Evropi, Severnoj Americi, Aziji i Australiji. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum