Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Srpska grupa Coka u rukama Merkatora

Srpska grupa Coka u rukama Merkatora

Merkator je preko Ljubljanske berze saopštio da je završeno strateško povezivanje ovog slovenačkog trgovinskog lanca sa smederevskom podunavskom grupom Coka, zahvaljujući kojem Merkator-S dobija u dugoročni zakup 22 Cokina objekta ukupne površine 12 hiljada m2.

Merkator je prošle godine u avgustu sklopio sporazum o strateškom povezivanju, kojim Merkator-S preuzima trgovinske aktivnosti Coka grupe, a koji je od 5.aprila 2011. godine na snazi.

Pored trgovinske firme Coka grupu Coka čine i: preduzeće Dunav iz Smedereva, Ineks promet iz Velike Plane, Nova trgovina iz Petrovca, Mlava iz Petrovca na Mlavi, kao i fabrika ambalaže Mladost iz Odžaka.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum