Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ujedinjeno 1500 trgovačkih objekata

Ujedinjeno 1500 trgovačkih objekata

UTS-Udruženje trgovaca Srbije, koje je formirano početkom godine, potpisalo je na Trgovačkom balu u Novom Sadu sporazum o saradnji sa Društvom trgovaca Novi Sad, Udruženjem trgovaca Subotice i Društvom trafikanata iz Novog Sada.

Cilj sparazuma je jačanje samostalnih trgovinskih objekata na tržištu i njime je ujedinjeno oko 1500 trgovačkih radnji koje zapošljavaju više od 6000 radnika.

U Udruženju trgovaca Srbije navode da je sledeći korak formiranje zajedničkog radnog tela koje će činiti predsednici tih udruženja, uspostavljanje strateških ciljeva, zajedničko zaključivanje finansijskih i komercijalnih ugovora, kao i obezbeđivanje tehničke i stručne pomoći među udruženjima.

Udruženju može pristupiti svaka samostalna trgovačka radnja tako što će popuniti pristupnicu koja se nalazi na zvaničnom sajtu Udruženja trgovaca Srbije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum