Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Vrbasu otvorena Petrolova benzinska stanica

U Vrbasu otvorena Petrolova benzinska stanica

Petrol je otvorio prvu benzinsku stanicu u Vrbasu u Konvojskoj ulici bb. Ovo je šesti po redu maloprodajni objekat te grupe u Srbiji. Prvih 300 kupaca goriva na vrbaskoj benzinskoj stanici biće nagrađeni. 

Kako se navodi u saopštenju, pored aditiviranog evrodizela 5 i tečnog naftnog gasa, u standardnoj ponudi su i evropremijum, domaći BMB-95 i dizel D-2, koji će se točiti na 3 ostrva opremljena sa tri automata.

U sklopu nove benzinske stanice je i trgovina sa širokim izborom dodatne auto opreme i ostalih proizvoda, perionica za automatsko pranje motornih vozila, punionica za plinske boce, kafić i prostrani parking.

Petrol Beograd u svom sastavu sada ima 6 benzinskih stanica na teritoriji Beograda, Novog Sada, Petrovaradina, Valjeva, kao i na autoputu E-75 kod Stare Pazove.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum