Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi market Univerexporta u Novom Sadu

Otvoren novi market Univerexporta u Novom Sadu

U ponedeljak, 4. aprila, otvoren je još jedan objekat Univerexporta, u Novom Sadu, na adresi Mičurinova 58-60. 

Market Univerexporta, 33. po redu, Novosađanima nudi preko 4.000 artikala. Na ukupnoj površini od 500 m2, svoje mesto našli su i mesara AD Bačke, pijaca i pekara. Kupci će biti usluženi pomoću 4 kase.

Otvaranje i ovog Univerexportovog marketa obeležili su brojni pokloni za kupce, degustacije i promocije. U Univerexportu garantuju prijatnu kupovinu i najavljuju brojna sniženja.

Kompanija Univerexport , u proteklih 20 godina, prerasla je u jednu od vodećih kompanija na teritoriji Vojvodine u oblasti trgovine na veliko i malo robom široke potrošnje. Asortiman od 16000 proizvoda ova kompanija je obogatila i svojom robnom markom BAŠBAŠ.


 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum