Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Coca-Cola povećala prihod za 10,5 posto

Coca-Cola povećala prihod za 10,5 posto

Kompanija Coca-Cola u Zemunu povećala je svoj prošlogodišnji poslovni dobitak na 17,3 miljarde dinara, i u odnosu na 2009. godinu ostvarila rast dobiti u iznosu od 10,5%.

Poslovni dobitak ove kompanije bio je veći za 10,2% i iznosio je 2,4 milijarde dinara, a neto dobit je povećana za 38,8% na 2,3 milijarde dinara.

Zemunska Coca-Cola je u vlasništvu grčke kompanije Coca-Cola HBC Balkan Holding koji poseduje 91,4% akcija zemunske punionice bezalkolnih pića, i koji nastavlja sa sticanjem njenih akcija na berzi.

Coca-Cola HBC u Srbiji posluje od 1997. godine i osim u Zemunu, svoje pogone ima i na Vlasini, gde se flašira izvorska voda Rosa, a u Subotici u njenom sastavu posluje i kompanija Fresh&Co. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum