Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Subotici otvoren danski JYSK

U Subotici otvoren danski JYSK

U četvrtak, 7. aprila, danski prodajni lanac JYSK (Jusk) otvorio je svoju prvu prodavnicu u Srbiji, u Subotici. Ova prodavnica biće deo lanca od oko 50-ak prodavnica koje JYSK u idućih nekoliko godina planira da otvori u Srbiji.

U Subotici, na adresi Segedinski put 94-96 (kod Rodića), otvaranje je obeleženo vrlo povoljnim ponudama, a Subotičani su bili u prilici da dobiju preko tri hiljade poklona.

JYSK je najveći evropski prodajni lanac proizvoda za dom sa širokim asortimanom jorgana, jastuka i dušeka, preko kreveta i posteljine, kupatilskog pribora, nameštaja za kuću i baštu, do zavesa i ostalog pokućstva, a sve u jednostavnom i minimalističkom skandinavskom dizajnu. Trenutno broji oko 1750 prodavnica u 35 zemalja sveta, te nudi veliki broj proizvoda za spavaću sobu, kupatilo i kuću po povoljnim cenama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum