Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Hugo Boss i Prvi maj iz Pirota - bez strateškog partnerstva

Hugo Boss i Prvi maj iz Pirota - bez strateškog partnerstva

Nemački Hugo Boss, prethodnih dana najavljivan kao potencijalni strateški partner Industriji odeće Prvi maj iz Pirota, odlučio je da trenutno ne širi proizvodnju.

Kako je izjavio Veljko Krstović, v.d. direktora pirotske tekstilne fabrike, saradnja sa Hugo Bosom se ipak nastavlja, u obliku lon posla, u okviru koga će Prvi maj za Boss sašiti i isporučiti 30000 odela.

Prvi maj je ugovorio saradnju i sa Drajkonom, Merkatusom i Lugijanom iz Italije, koji su standardni kupci prvomajske konfekcije, a irska kompanija Daglas Graham je, takođe, važan partner pirotske fabrike tekstila. Konfekcija Prvi maj ove godine planira izvoz od 4 miliona evra, što je za oko 25% više u odnosu na prošlogodišnji rezultat.

Pored proizvodnje za inostrane kupce, Prvi maj je prisutan na domaćem tržištu posredstvom sopstvene maloprodajne mreže koja se sastoji od 40 maloprodajnih objekata.

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum