Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvaranje nove Idea prodavnice

Otvaranje nove Idea prodavnice

Nova Idea prodavnica biće otvorena u sredu, 13. aprila 2011. godine, u Kosovskoj ulici broj 26a u Novom Sadu.

Nova Idea prodavnica moderno je uređena, veličina prodajnog prostora je preko 460 kvadrata. U ponudi je preko 4.000 artikala. Zaposleni u Idei svakodnevo se brinu za ljubaznu i profesionalnu uslugu.

Na dan otvaranja prvi kupci ce dobiti poklone, a svaki 50-ti kupac dobiće kupljenu robu besplatno do nedelje, 17. aprila. Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote od 7 do 21, a nedeljom od 8 do 15 časova.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum