Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Završena druga faza Retail parka u Pančevu

Završena druga faza Retail parka u Pančevu

retail_park_pancevoNa današnjoj konferenciji povodom predstavljanja Retail parka Pančevo zakazano je i otvaranje ovog šoping centra koji nudi drugačiji koncept kupovine. Kompanija Aviv Arlon 30. maja će svečano otvoriti Retail park Pančevo.

Danka Gladović, direktorka marketinga izraelske grupe Aviv Arlon, izjavila je da umesto zatvorenih šoping centara sa veštačkim svetlom i klima uređajima Retail park nudi šoping na otvorenom, u zelenilu i sa brojnim pratećim sadržajima za celu porodicu. "Cilj ovakvog kompleksa je da porodicama ponudi ne samo nezaboravnu kupovinu već i uživanje u mnogobrojnim zabavnim sadržajima."

Šoping oaza u Pančevu, na površini od 30000 m2, ugostiće brojne robne marke od kojih su najpoznatije: Takko, Deichmann, JYSK, Amatti, Golden Rose, Fox Fashion i mnoge druge.

Prva faza izgradnje ovog centra završena je u novembru, druga faza zvanično će biti završena 30. maja, a naredna, treća faza gradnje Retail parka Pančevo, planirano je da završetak dostigne u maju 2012. godine.

Investitor ovog ekskluzivnog trgovinskog centra je izraelska kompanija Aviv Arlon Group koja vrhunske objekte ovog tipa gradi širom Izraela, Evrope, SAD-a, a pančevački Retail park je jedan od projekata koje Aviv Arlon grupacija realizuje u našoj zemlji. 

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum